3 x Mock-up med nya acdc FUSION

Under Light Build i Frankfurt kunde vi äntligen visa acdc”s nya superstrålisar Fusion 24 & Fusion 48. För att ytterligare ge exempel

på vad armaturen går för har acdc satt upp tre tillfälliga installationer på 0lika platser runt om i England. Dan Hodgson, acdc”s designchef och tidigare verksam ljusdesigner, har ställt Fusion inför några ordentliga utmaningar. Resultatet är enastående och nu ser vi fram mot att få hem våra första demoex så att ni också får möjlighten att provbelysa med Fusion!

Mock-up 1. Broadcasting Tower, Leeds.

Fusion 2 Broadcasting Tower 940 x 342 Fusion 3 Broadcasting Tower 940x342

Med en mix av Fusion 24 och Fusion 48 har belyste man det 70 meter höga sändningstoren i Leeds. De många överhängen har prickats in med stor precision och även acdc var förvånade över effekten Fusion skapade på den massiva konstruktionen. Med en helt egen optisk design och ett nytänk kring hur vi mixar färg skapar Fusion imponerande djup och kontrast.

Läs mer om provbelysningen här.

Mock-up 2. The John Ryland”s Library, Manchester.

Fusion The John Rylands Library 3 940 x 342 Fusion The John Rylands Library 2 Fusion The John Rylands Library 940x342John Ryland”s bibliotek är idag en del av universitet i Manchester och med sin viktorianska och gotiska arkitektur är byggnaden en perfekt scen för att testa ljus. I två olika rum med helt olika karaktär släppte man loss ett par Fusion 24 & 48. Helt utan ansträngning tar våra Fusion”s de 30 meter höga väggarna i hand och bjuder upp till en härlig färgbalett.

Läs mer om provbelysningen här.

Mock-up 3. Clitheroe Castle, Lancashire.

Fusion Clitheroe Castle 940 x 342 Fusion Clitheroe Castle 2 940x342

I hjärtat av den urgamla staden Clitheroe vilar ett 800 år gammalt slott vars ansikte Fusion 24 & 48 för en kväll kastade på en färgglad make-up. Intensivt grön, djup blå, några orangea toner och ett par röda färgklickar… Kanske ingenting som Stockholms skönhetsråd skriver under på, men en tydlig demonstration i färg och precision.

Läs mer om provbelysningen här.

Fusion 24 & 48
  • Dynamic White, RGB, RGBA, RGBW eller valfri Monokromatisk färgtemperatur.
  • Fusion 24 LED”s – 5000 lumen. Fusion 48 LED”s – 8000 lumen.
  • Integrerad driver för DMX/RDM.
  • Integrerad intelligens optimerar ljusoutput efter omgivningstemperatur och garanterar livslängd och konsekvent färgtemperatur.
  • Brett utbud av frontmonterade tillbehör.
  • Cylinderformad bas som tillåter – 95° tilt, 50° tilt och /- 45° rotation
  • Optik för 10°, 16°, 30°, 64°, 40×12° (linjär)
  • Fusion”s Hub-system öppnar upp för snabb installation enligt plug & play-princip.
  • IP66 och som standard behandlad för att klara miljöer med höga mängder salt/fukt

Fusion 24 Fusion 48 Fusion cowl Fusion ground spike Fusion louvre Fusion snoot Fusion wall armacdc designar och tillverkar alla sina armaturer i Barrowford, England. Som en av de första tillverkarna i välden att arbeta med LED som ljuskälla har acdc samlat på sig en oerhörd erfarenhet och kunskap kring vad som krävs för att en armatur ska fungera och uppfylla de hårda krav vi ställer på diodljuset. Som en effekt av detta har man utvecklat egna kylsystem för att säkerställa att dioderna alltid arbetar i rätt temperatur. acdc ”binnar” alla sina vita LED’s (Cree XPG) själva för att garantera att samma färgtemperatur levereras i hela ditt projekt, oavsett du ska två armaturer eller tusentals garanteras MacAdam 2. Alla armaturer kommer med 5 års garanti.