Rebel Light ny distributör för Radiant Arch. Lighting »

Rebel Light fortsätter att satsa mot marknaden för ljusdesign och arkitektonisk belysning. Med den nya leverantören Radiant Architectural Lighting utökas produktportföljen med flera innovativa och ljusdesignvänliga armaturer.

 

 

David Morgan personifierar allt det som Rebel Light eftersträvar. Kunskap och nyfikenhet, kvalitetskänsla och ett gott sinne för innovation – allt i en skön och sansad förpackning. Det är med stor glädje vi presenterar Radiant Architectural Lighting som ny leverantör.

 

De linjära och superflexibla armaturerna Serpentine och Power Cove sticker ut från traditionella mönster och skapar nya möjligheter för ljusdesignern. Ytterligare en spännande nyhet är Micro Track, en serie små men kraftfulla LED-spotlights som placeras på ett formbart och till storleken minimalt skensystem för belysning. Utmärkt för displaybehov och ett perfekt verktyg där utrymmet är litet men kraven på flexibilitet och prestanda är stora.

 

 

Bilden visar Serpentine, en riktbar och roterbar linjär LED-armatur för exteriört bruk.

Bakom varumärket Radiant står David Morgan Associates, ett framstående företag inom armaturdesign med produkter åt bland andra Louise Poulsen, Designplan, Panasonic, Axis, Moritex, WAC m.fl. i sitt CV.

Radiant tillverkar LED-armaturer för arkitektonisk belysning. Utmärkande är viljan att finna nya lösningar, applikationer och möjligheter för ljuset. Detta resulterar många gånger i armaturer som både till funktion och till utseende placerar dem en bit utanför de traditionella ramarna för belysningsarmaturer. Flexibilitet är ett ledord och ofta lyckas David Morgan och hans designteam ta fram produkter som både fyller ett befintligt behov samt skapar nya.

Radiant har utmärkt sig som en tillverkare som med korta ledtider kan designa och producera speciallösningar för enskilda projekt och applikationer. Om du har idéer eller behov som inte finns tillgängliga på marknaden, kontakta Rebel Light AB och beskriv dina visioner!

Mer info om produkterna och Radiant Kontakta Info@rebellight.se med dina förfrågningar!