Rebel Light ny Svensk distributör för High Technology Lighting »

High Technology Lighting tillverkar alla sina armaturer i Leeds (UK). Man designar enkla men robusta armaturer, främst för retail/display, med rimliga priser utan att kompromissa med ljuskvalitet och garantier. Samtliga LED-armaturer levereras med 5 års garanti och MacAdam 2.

Vi har tidigare saknat många produkter för retail/display/museum etc, applikationer som High Technology Lighting specialiserar sig på. Man har t.ex. ett stort utbud av armaturer för 3-fasskena, utrustade med LED från Xicato i lumenpaket från 400 – 3000 lm. Klicka här för att se utbudet av armaturer för 3-fasskena.

Det finns ett rikt tillbehörspaket med barn doors, cowl, olika linser och färgfilter mm. Klicka här för att titta närmre på tillbehören.

För infällnad har High Technology Lighting utvecklat superflexibla gimbals som ger dig många möjligheter att experimentera med spot/flod ljus, färgtemperatur mm. Man har även ett utbud av olika downlights, från 400-3000 lm. Klicka här för att titta närmre på armaturer för infällnad.

Kontakta oss för mer info om produkter från High Technology Lighting på info@rebellight.se